آموزش فروش و بازاریابی اینترنتی برای کسب و کارهای آنلاین و سنتی Mafines

صفحه اصلی

استراتژی قیمت گذاری، اهداف و روش های قیمت گذاری کالا و خدمات

استراتژی قیمت گذاری

آیا فکر می‌کنید استراتژی قیمت گذاری شما باعث افزایش فروش می شود اما سودآوری کسب‌وکارتان همچنان پایین است؟ یا شاید محصولی عالی دارید ولی فروش آن به اندازه‌ای که انتظار دارید، رشد نمی‌کند؟ اگر پاسخ شما مثبت است، ممکن است مشکل از استراتژی قیمت‌گذاری باشد و نیاز به آموزش فروش پیشرفته تری دارید.

قیمت‌گذاری درست، نه تنها سود شما را افزایش می‌دهد، بلکه جایگاه برندتان را در بازار تثبیت می‌کند. این موضوع یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در فروش است که بسیاری از کارآفرینان آن را دست‌کم می‌گیرند. به گفته آلکا سود، مشاور کسب‌وکار در BDC، هفت مرحله کلیدی وجود دارد که می‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند تا استراتژی قیمت‌گذاری مؤثری داشته باشند.

 مشاور کسب و کار بی دی سی آلکا سود اظهار می دارد که هفت مرحله کلیدی وجود دارد که کارآفرینان می‌ توانند برای ایجاد یک رویکرد قیمت‌ گذاری که برای کسب‌ و کارشان مفید است آنها را دنبال کنند. در ادامه راهنمای قیمت گذاری، این مراحل کلیدی را به طور اختصار شرح خواهیم داد تا بتوانید ترفند افزایش فروش را به راحتی اجرا کنید. در صورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، با ما در سایت مافینس تماس بگیرید.

“برای کسب اطلاعات بیشتر یا مشاوره در زمینه استراتژی قیمت‌گذاری، همین حالا به سایت مافینس مراجعه کنید و قدم اول را برای بهبود فروش بردارید!”

1. هزینه های مستقیم خود را محاسبه کنید

یکی از استراتژی قیمت گذاری که باید انجام دهید که هزینه های مستقیم را بررسی کنید. این هزینه ها شامل هزینه مواد خام، از جمله هزینه های کارکنان، حمل و نقل و غیر می باشد که برای تولید یک محصول یا ارائه خدمات باید آنها را در نظر بگیرید.

"</h2

 

2. بهای تمام شده کالای فروخته شده یا هزینه فروش خود را محاسبه کنید

بهترین روش قیمت گذاری همان بهای تمام شده کالای فروخته شده یا بهای تمام شده فروش نشان دهنده هزینه تولید یک محصول یا ارائه خدمات آماده فروش است.

چنانچه خرده ‌فروش یا تولیدی دارید، «هزینه کالایی که فروختید»، شامل هزینه ‌های مستقیم شما به علاوه سایر هزینه ‌هایی مانند لوازم عمومی، حمل‌ و نقل و هزینه های مربوط به کارخانه است که برای تولید یا تحویل محصول به مشتری خود باید آنها را در نظر بگیرید. چنانچه در حوزه حمل ‌و نقل کار می کنید یا عمده ‌فروش هستید، «هزینه فروش» شما شامل هزینه ‌های مستقیم شما به اضافه سایر هزینه‌ ها مانند هزینه ‌های نیروی کار، تجهیزات و هزینه ‌های تسهیلات می باشد. در برخی موارد ممکن است برای مثال انبار یا گاراژ نیز وجود داشته باشد.

یک راه ساده برای محاسبه بهای تمام شده کالای فروخته شده این است که مواد اولیه یا هزینه های محصول، دستمزدها، مزایا، هزینه های استهلاک و سربار کارخانه را جمع آوری کنید.

هزینه های استهلاک که به عنوان یکی دیگر از استراتژی قیمت گذاری نیز میشناسیم، مربوط به هزینه تجهیزات و امکاناتی است که در تولید و ارائه ی خدمات به مشتریان شما استفاده می شود.

سربار کارخانه ممکن است شامل مواردی مانند هزینه های آب و برق و نظارت باشد. هزینه های مرتبط با بازاریابی، فروش یا مدیریت را کنار بگذارید.

بهای تمام شده کالای فروخته شده = هزینه مواد اولیه + هزینه کار + هزینه های استهلاک + سربار کارخانه

برای یک عمده ‌فروش یا توزیع‌ کننده، هزینه‌ های فروش شامل هزینه‌ های خرید محصولات از تولیدکننده به‌ علاوه هزینه‌ های کار و استهلاکی است که برای رسیدگی، نگهداری و تحویل محصول به مشتری نهایی یا خرده‌ فروش، متحمل می‌ شود.

هزینه فروش = بهای اصلی محصولات + هزینه کار + لوازم + هزینه استهلاک + سربار تسهیلات

​3- نقطه سربه سر خود را محاسبه کنید

اغلب صاحبان کسب و کار درک درستی از سایر هزینه ‌ها دارند که باید هنگام فروش یک محصول یا خدمات آنها را بازیابی کنند. اما همیشه هزینه ‌های سربار را که در نهایت بر سودآوری تأثیر می‌گذارد را در نظر نمی‌گیرند.

از دیگر استراتژی قیمت گذاری شامل هزینه های راه اندازی یک کسب و کار و بازدید از بازار بدون توجه به حجم تولید یا فروش شما می شود. سربار معمولاً به عنوان “هزینه های ثابت” شناخته می شود زیرا در صورت افزایش (یا کاهش) این هزینه ها لزوماً افزایش (یا کاهش) نمی یابد. برای محاسبه دقیق نقطه سربه سر خود، باید این هزینه های غیرمستقیم را نیز لحاظ کنید.

نشانه گذاری در قیمت کالای خود را تعیین کنید

4. نشانه گذاری خود را تعیین کنید

به عنوان راهنمای قیمت گذاری کالا ، نشانه گذاری به صورت درصدی از بهای تمام شده کالای فروخته شده یا هزینه فروش بیان می شود. انجام این کار باعث می شود تا اطمینان حاصل کنید که شرکت شما به اندازه کافی حاشیه سود ناخالص یا سود بالایی را کسب خواهد کرد. با کسب سود ناخالص می توانید هزینه های ثابت غیرمستقیم خود را بپردازید و در عین حال سود مورد نظر را نیز کسب کنید.

علاوه بر این، نشانه ‌گذاری ‌ها معمولاً در مشاغل خرده‌ فروشی یا عمده ‌فروشی به‌ عنوان روشی آسان برای قیمت‌ گذاری اقلام زمانی که یک فروشگاه دارای چندین نوع مختلف از محصولات است، استفاده می‌شود. با اطلاعات مربوط به قیمت اصلی کالایی که فروختید و نقطه سربه سر، می توانید در مورد اندازه نشانه گذاری خود تصمیم بگیرید. نشانه گذاری ها مبلغی هستند که برای تعیین قیمت یک محصول یا خدمات باید به هزینه کالایی که فروختید یا هزینه فروش خود اضافه کنید.

5. قیمت های سایر رقبای خود را بررسی کنید

یکی دیگر از استراتژی قیمت گذاری بررسی قیمت های رقبا است. از آنجایی که قیمت ‌های رقبای شما می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آنچه که می ‌توانید شارژ کنید، داشته باشد، شناخت بازار خود بسیار مهم است.

آلکا سود معتقد است که «در مورد رقبای خود، آنچه که آنها ارائه می ‌دهند و قیمت‌ هایشان تا آنجا که می ‌اطلاعات کسب کنید. “این به شما احساس افزایش نرخ می دهد و همچنین می تواند ایده هایی در مورد نحوه تمایز در اختیار شما قرار دهد.”

قیمت های خود را به طور منظم بررسی کنید

6. قیمت های خود را به طور منظم بررسی کنید

محیط کسب و کار دائما در حال تغییر است و این می تواند بر اهداف و حاشیه های شما تأثیر بگذارد. آلکا سود خاطر نشان می کند که تنظیم بودجه سالانه زمان خوبی است تا بررسی کنید که چگونه هزینه های ورودی، انرژی، نیروی کار، نرخ بهره، مالیات و موارد دیگر ممکن است افزایش یابد.

چنانچه قیمت ها را افزایش می دهید، این تمرین خوبی است که شخصاً دلایل آن را برای مشتریان خود توضیح دهید. آنها به هزینه های شما اهمیت نمی دهند، تنها به محصول یا خدمات شما اهمیت می دهند. بنابراین به مشتریان خود بگویید که کدام هزینه ها برای شما رو به افزایش است و چه چیزی در افزایش قیمت ها نقش دارد. چنانچه چند سال است که افزایش قیمت نداشته اید، آن را به آنها یادآوری کنید.

سخن پایانی

در این راهنمای استراتژی قیمت گذاری، راهکارهای موثر بر قیمت گذاری را توضیح دادیم. در صورتی که برای نحوه محاسبه موارد بالا به مشاوره نیاز دارید، با مشاوران ما در سایت مافینس تماس بگیرید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیازها: 4.3 / 5. تعداد رأی‌ها: 164

کسی امتیازی ثبت نکرده! اولین نفر باشید!

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر