آموزش فروش و بازاریابی اینترنتی برای کسب و کارهای آنلاین و سنتی Mafines

صفحه اصلی

تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری مثل کرونا

تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری مثل کرونا

همه‌گیری ویروس کوید 19 تاثیر عمیقی بر کسب و کارها گذاشت در ادامه با تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری با ما همراه باشید. در آن زمان بسیاری از فروشگاه ‌ها در اوج قرنطینه مجبور به تعطیلی شدند. بنابراین بسیاری افراد در سراسر دنیا، خرید محصولات خود را از مراجعه حضوری به صورت آنلاین تغییر دادند. همانطور که ریس دالگلیش توضیح می‌ دهد، از آنجایی که بسیاری از فروشگاه ها اکنون باز شدند ولی خرید کمتری از فروشگاه ‌ها آغاز گشتند. اما در مقایسه با زمان قبل از شیوع بیماری کرونا فروش به صورت حضوری به طور قابل توجهی کاهش یافت.

در اوج محدودیت های همه گیری کوید 19 در ایپریل سال 2020، فروش خرده فروشی در مقایسه با قبل از شیوع کووید به یک چهارم کاهش یافت. در حالی که فروش کلی اکنون این جایگاه از دست رفته را بازیابی کرده است، فروش در فروشگاه ها همچنان نزدیک به 10 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که فروش آنلاین هنوز هم در ابتدای سال تقریباً به نصف افزایش یافته است.

در ادامه تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری مثل کرونا را توضیح خواهیم داد. در صورتی که برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود به مشاوره نیاز دارید، پیشنهاد می کنم از مشاوران سایت مافنیس کمک بگیرید.

تاثیر وب سایت و شبکه های اجتماعی به افزایش فروش هنگام شیوع بیماری کرونا

 

تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری بر افزایش فروش

همانطور که می دانید همه گیری کووید باعث تغییر در رفتار مصرف کنندگان شد. آنها همچنان به طور فزاینده ای خریدها را از طریق وب سایت و شبکه های اجتماعی انجام می دهند. نسبت کل فروش‌ هایی که به ‌صورت آنلاین سرعت گرفته اند، در مقایسه با دوره شیوع همه‌ گیری کرونا (از ماه مارچ تا آگِست) بیش از 10 درصد افزایش یافته است.

فروشگاه های پوشاک، لوازم خانگی و سایر فروشگاه ‌ها، همگی نسبت فروش آنلاین خود را در طول دوره همه‌ گیری بیش از دو برابر کردند. در حالی که نسبت فروش فیزیکی برای فروشگاه های مواد غذایی همچنان بالاست، افزایش قابل توجهی در فروش آنلاین آنها مشاهده شده است که در حال حاضر تقریباً 10٪ از کل فروش را تشکیل می دهد.

داده ها نشان می دهد که فروش محصولات تنها در فروشگاه های آنلاین (در خرده فروشی های غیر فروشگاهی) ثابت مانده است. این بدان معنی است که افزایش فروش آنلاین از طریق حرکت از فروشگاه های فیزیکی به سمت وب سایت ها و فروشگاه ها در شبکه های اجتماعی انجام شده است. اغلب فروشگاه های بزرگ و خرده‌ فروشی همچنین سایر کسب‌ و کارهایی که عمدتاً آنلاین نیستند، مانند بازارها و غرفه‌ ها، به جذب مشتریان آنلاینی می پردازند.

فروش محصولات در فروشگاه ها

فروشگاه های پوشاک از جمله بخش های خرده فروشی بوده اند که با بیشترین آسیب در زمان شیوع کرونا روبرو شدند. براساس آمارها، در اوج همه گیری، فروش چهار پنجم کاهش داشت و بیش از یک چهارم پایین تر از  قبل از بحران همه گیری بود. بازخورد خرده‌ فروشان حاکی از آن است که با وجود بازگشایی فروشگاه‌ های پوشاک، آنها همچنان به شدت تحت تأثیر اقدامات فاصله‌ گذاری فیزیکی و توانایی مصرف ‌کنندگان برای امتحان کردن لباس‌ ها هستند.

فروشگاه‌ های کالاهای خانگی و سایر فروشگاه‌ ها نظیر کالاهای پزشکی، تجهیزات ورزشی و جواهرات ‌فروشی در ابتدا شاهد افت قابل‌ توجهی در فروش بودند که این کاهش بسیار مشابه با فروشگاه ‌های پوشاک بود. با این حال، با وجود بهبود وضعیت همه گیری، فروش در فروشگاه ها در حال حاضر 10٪ کمتر از زمان شیوع ویروس کووید است. فروشگاه ‌های لوازم خانگی گزارش دادند که مصرف‌ کنندگان در طول دوره قرنطینه بر روی سایت های و شبکه های اجتماعی در خانه خود تمرکز می کردند.

این امر به فروش آنلاین محصولات این فروشگاه ها کمک چشمگیری کرد. این در حالی بود که فروشگاه های لوازم بهداشتی و لوازم پزشکی از طریق وب سایت ها و شبکه های اجتماعی، بسیاری از محصولات بهداشتی نظیر ماسک ها و ضد عفونی کننده های دست و سایر لوازم مرتبط با ویروس کوید را به مشتریان عرضه می کردند.

فروش عجیب فروشگاه های بزرگ

فروشگاه‌ های بزرگ به دلیل فروش محصولات خود به صورت آنلاین از طریق بسیاری از فروشگاه‌ های خرده فروشی در طول قرنطینه متضرر نبودند. همچنین به دلیل وسعت محصولات ضروری، به اندازه سایر بخش‌ ها شاهد کاهش فروش در فروشگاه‌ های خود نبودند. در حالی که سقوط فروش در فروشگاه‌ های بزرگ به این شدت نبود، اما بهبودی قابل توجهی در این بخش ها رخ نداد. به طوری که فروش در ماه آگِست همچنان یک پنجم کمتر از قبل از شیوع همه ‌گیری است.

فروشگاه‌ های مواد غذایی، برخلاف کلیه بخش‌ های دیگر، در آغاز همه ‌گیری شاهد افزایش فروش در فروشگاه ‌ها بودند، زیرا خرده ‌فروشان شاهد خرید سرسام آوری از اقلام ضروری بودند که منجر به جهش تقریباً 10 درصدی در ماه مارچ شد. همانطور که اشاره کردیم با وجود بهبودی وضعیت بیماری کووید، خرید حضوری به میزان قابل توجهی کاهش یافت. در واقع، فروش به صورت فیزیکی همچنان بسیار کمتر از زمان شیوع بیماری کروناست. علت این امر را می‌توان با افزایش سفارش‌ های آنلاین و بازگشایی بخش‌ های دیگر اقتصاد مانند رستوران ‌ها و کافی شاپ ها توضیح داد.

نقش بازاریابی دیجیتال در فروش آنلاین هنگام شیوع همه گیری

نقش بازاریابی دیجیتال در فروش آنلاین هنگام شیوع همه گیری

در طول دوره کووید، کشورها اقدامات فاصله گذاری فیزیکی را اجرا و پوشیدن ماسک را اجباری کردند. افراد را وادار نمودند از خانه خود کار کنند و اماکن عمومی را بستند تا از شیوع ویروس جلوگیری کنند. این اقدامات به کاهش سرعت گسترش ویروس کمک کرد و به افراد اجازه داد تا سبک زندگی خود را با شرایط عادی جدید تنظیم کنند. این بیماری همه گیر بسیاری از صنایع را به عصر دیجیتال متحول کرد. این تغییر به طور کامل، به بهبود دنیای تبلیغات و بازاریابی دیجیتال منجر شد.

دیجیتال مارکتینگ و فروش آنلاین از زمان معرفی خود نقش بسیار مهمی در جهان داشته است. در طول همه‌ گیری و پس از آن، فرصتی برای کسب ‌و کار و مشتریان فراهم شد. آنها بدون اتکا به بازاریابی سنتی تماس فیزیکی و ملاقات‌ های چهره به چهره، به اجرای روان تجارت خود ادامه دهند.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ استفاده از کانال ها و ابزارهای دیجیتال برای تبلیغ یا بازاریابی محصولات، خدمات و برندها است. بازاریابی شبکه ای شامل فعالیت هایی مانند بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، بازاریابی محتوا، بازاریابی رسانه های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی و غیره است. با استفاده از فناوری های دیجیتال، بازاریابان دیجیتال می توانند مخاطبان خود را به طور موثرتری مورد هدف قرار دهند.

این روزها دیجیتال مارکتینگ به بخش مهمی از استراتژی های بازاریابی عصر جدید تبدیل شده است. همه‌گیری کووید اهمیت آن را تسریع کرد زیرا رفتار خریدار به سمت دنیایی عمدتاً آنلاین یا مجازی منحرف شد.  اینترنت منبع آرامش و فرار در آن دوره بود. میلیون ‌ها نفر به لطف سرگرمی‌ ها، کنفرانس ‌های ویدیویی و خرید آنلاین نیازهای خود را در آن عصر برطرف نمودند. اینگونه تاثیر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری بسیار مضاعف بود.

 

تاثیر رسانه های اجتماعی بر کسب و کار آنلاین هنگام شیوع بیماری

رسانه‌ های اجتماعی کنار گذاشته نشدند زیرا داده‌ ها و روندهای فعلی را انتقال می ‌دادند تا مخاطبان را مجذوب خود نگه دارند و OTT سرگرمی‌ های بی ‌پایانی را فراهم می ‌کرد. افزایش نفوذ اینترنت و افزایش استفاده از داده های تلفن همراه، تقاضا را برای تبلیغات دیجیتال در رسانه های الکترونیکی به منظور ارتباط با مخاطبان آنلاین افزایش داده است. به نوبه خود تأثیری بسیار زیادی بر بازاریابی دیجیتال دارد. زیرا افراد بیشتری پتانسیل واقعی بازاریابی دیجیتال را مشاهده کردند.

نقش بازاریابی دیجیتال و فروش آنلاین پس از کووید

از دوران کووید-19، بازاریابی دیجیتال قوی ‌تر از گذشته شده است، زیرا اکنون علاقه و سرمایه‌ گذاری در آن افزایش یافته است. همچنین این دو مقوله اهمیت بیشتری پیدا کرده اند زیرا به کسب و کارها اجازه می دهند به مخاطبان گسترده تری دست یابند و برند خود را بسازند. بازاریابی دیجیتال، همچنین روشی مقرون به صرفه برای تبلیغات ارائه می‌کند، به شرکت‌ ها اجازه می ‌دهد تا رفتار مشتری را ردیابی کنند. اینگونه بینش‌ های ارزشمندی را در مورد بازار هدفشان به آن‌ها ارائه می ‌دهد.

بازاریابی دیجیتال از زمان پایان کووید-19 نقش های کلیدی را ایفا کرده است. این نقش ها عبارتند از:

  • ابزارهای مورد نیاز را به منظور اجرای روان و بدون مشکل تجارت به کسب و کارها ارائه می دهد.
  • به کسب و کارها اجازه می دهد برای دسترسی به مشتریان خود به روشی بسیار مقرون به صرفه تر از بازاریابی سنتی اقدام کنند.
  • کسب و کارها را قادر می سازد تا روابط خود را با مشتریان خود ایجاد کنند. همچنین آنها بروز رسانی به موقع در مورد محصولات و خدمات خود ارائه می دهند و فروش بیشتری ایجاد می کنند.
  • به کسب و کارها اجازه می دهد تا با مشتریان خود در زمان واقعی تعامل داشته باشند. به آنها کمک می کند وفاداری و اعتماد ایجاد کنند.
  • فراهم کردن بستری قدرتمند برای کسب‌ و کارها برای دستیابی به مخاطبان هدف خود از طریق کانال ‌های دیجیتالی مانند ایمیل، رسانه ‌های اجتماعی، موتورهای جستجو و وب‌ سایت ‌ها.

سخن پایانی

اکنون که به اهمیت فروش آنلاین پی بردید، و همچنان فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی نکرده اید، وقت آن است که برای این کار اقدام کنید. برای دریافت مشاوره با مشاوران سایت مافینس تماس بگیرید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیازها: 0 / 5. تعداد رأی‌ها: 0

کسی امتیازی ثبت نکرده! اولین نفر باشید!

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر