در دنیای امروز، شبکههای اجتماعی به عنوان ابزاری قدرتمند برای رشد و توسعه مشاغل خانگی تبدیل شدهاند. با ایجاد یک پل ارتباطی مستقیم با مشتریان و بستری برای نمایش محصولات، به کسبوکارهای خانگی کمک میکنند. اینگونه در بازار رقابتی امروز به سرعت رشد می کنند و موفقیت بیشتری کسب خواهند کرد. در این مقاله به بررسی نقش شبکه های اجتماعی در آینده مشاغل خانگی خواهیم پرداخت.
مشاغل خانگی یا کسب و کارهای کوچک دائماً در تلاش هستند تا راه های جدیدی را برای بهبود برنامه های بازاریابی خود بیابند. در حالی که برخی از صاحبان کسب و کارها ممکن است همچنان در برابر این ایده مقاومت کنند. اما آمار ثابت می کند که مصرف کنندگان در رسانه های اجتماعی حضور دارند و آن را به یک فضا عالی برای افزایش آگاهی از برند و ترویج محتوا تبدیل کرده اند.
طبق آمار اِستاتیستا، در سال 2024 بیش از 5 میلیارد کاربر فعال رسانه های اجتماعی در سراسر جهان وجود دارد. ازطرفی انتظار می رود این تعداد تا سال 2027 به حدود 6 میلیارد نفر افزایش یابد. در ادامه دلایلی را عنوان خواهیم کرد که بر ضرورت حضور مشاغل در رسانه های اجتماعی تاکید می کند.
چرا کسب و کارهای خانگی به حضور در رسانه های اجتماعی نیاز دارند؟
به طور کلی، دلایل بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد کسب و کار خانگی شما باید در رسانه های اجتماعی حضور داشته باشد نه تنها به این دلیل که امروزه همه این کار را انجام می دهند (اگرچه این نیز یک دلیل معتبر است). این مزایای قانع کننده شما را متقاعد می کند که حساب های شبکه های اجتماعی خود را راه اندازی کنید و با پست های منظم و تعامل با فالوورها کار خود را آغاز نمایید.
1-رسانه های اجتماعی آگاهی از برند را افزایش می دهند
امروزه، رسانه های اجتماعی دیگر تنها پلتفرومی برای ارتباط و معاشرت با دوستان و خانواده نیستند. به گفته گیتنوکس، توصیه های رسانه های اجتماعی می توانند محصولات و خدمات را به فروش برسانند. به عنوان مثال، رسانه های اجتماعی ۸۸ درصد از خریدهای مصرف کننده را ایجاد می کنند. اطلاعات متا همچنین نشان می دهد که 83 درصد از کاربران اینستاگرام می گویند که در هنگام استفاده از این پلتفرم، برندهای جدیدی را کشف کرده و می کنند. این کاربران سپس می توانند پست ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارند و آگاهی از برند را بیشتر افزایش دهند.
2-شبکه های اجتماعی باعث افزایش ترافیک به وب سایت شما می شود
پلتفرم های رسانه های اجتماعی به کسب و کارهای کوچک اجازه می دهند تا ترافیک وب سایت خود را هدایت کنند. به عنوان مثال، در اینستاگرام، می توانید آدرس وب سایت خود را در بایو (نه بیو) حساب خود ارسال کنید و از طریق یک پست در فید یا استوری خود، کاربران را به این لینک هدایت نمایید. می توانید از طریق پست هایی که در فید شما وجود دارد و از آنچه کسب و کار شما به مشتریان ارائه می دهد، از مصرف کنندگان بخواهید درباره برند شما بیشتر بدانند.
بنابراین مهم است که پیوندی به وب سایت خود در تمام پلتفرم های رسانه های اجتماعی وارد کنید تا کاربران بتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به راحتی به وب سایت شما دسترسی داشته باشند.
3-پلتفرم های اجتماعی به شما کمک می کنند محتوای خود را تبلیغ کنید
از آنجایی که چندین پلتفرم اجتماعی محبوب وجود دارد، استفاده از آنها می تواند به راه های بیشتری برای کسب و کارهای خانگی شما برای تبلیغ محتوا تبدیل شود. کسب و کارهای خانگی چه طرفدار استوری های اینستاگرام باشند و چه مسنجر فیسبوک، گزینه هایی برای بیان جنبه خلاقانه خود و نمایش تخصص خود دارند. به عنوان مثال، ارائه آمار و حقایق سرگرم کننده در مورد محصولاتی که می فروشید یا خدماتی که ارائه می دهید، می تواند به مخاطبان ثابت کند که کسب و کار شما ارزش این را دارد که یک شانس به آن بدهند.
4-رسانه های اجتماعی همچنان یک راه ارتباطی ارزشمند هستند
هنگامی که صحبت از کسب و کارهای خانگی یا هر کسب و کار دیگری به میان می آید، بهتر است روش های بسیار زیاد و موثر آن را برای برقراری ارتباط با پایگاه مشتریان خود امتحان کنید. آدرس های پستی، تماس های تلفنی، ایمیل و فرم های تماس در وب سایت ها همگی مفید هستند.
اما چنانچه مشتری یک سؤال فوری بپرسد یا بخواهد خبرهای مسرت بخشی را درباره دریافت زودتر از زمان پیش بینی شده سفارشش به اشتراک بگذارد، تمایل دارند این کار را از طریق پلتفرم هایی مانند توییتر انجام دهند. اینستاگرام نیز با ارائه مزایای بلادرنگ پلتفرم های اجتماعی به کسب و کار شما اجازه می دهد تا به سرعت با مشتریان خود تعامل کنید. لازم نیست در هر پلتفرمی حضور داشته باشید. اما راه اندازی چند حساب فعال که می دانید مشتریان شما را می تواند پیدا کند، مفید است.
5-پلتفرم های اجتماعی به شما این امکان را می دهند که مشتریان خود را بهتر درک کنید.
مشتریان شما چه کسانی هستند؟ ممکن است ندانید پلتفرم های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام می توانند به شما در جمع آوری داده ها و تعریف بازار هدف کمک کنند. این تنها در مورد هر کسب و کار کوچکی صدق نمی کند. با این حال، افرادی که تصور می کنند می توانند رسانه های اجتماعی را نادیده بگیرند، ممکن است سرنخ های بالقوه و مخاطبان علاقمند به سرمایه گذاری در محصولات و خدمات آن را از دست بدهند.
در حالی که نباید هر حرکتی که رقبایتان انجام می دهند را کپی برداری کنید. البته باید حواس تان باشد که رقبایتان در کجا هستند و چه کاری انجام می دهند. چنانچه رقبای شما مشتریان خود را به طور فعال از طریق رسانه های اجتماعی درگیر می کنند، آنها این برتری را دارند که می توانند به این حضور ببالند.
بنابراین به سادگی می توانید با راه اندازی پروفایل های رسانه های اجتماعی فعال، به کسب و کار خود کمک کنید و دیده شدن آن را از طریق صفحات نتایج جستجو افزایش دهید. همانطور که قبلا ذکر شد، لازم نیست کسب و کار خود را در هر پلتفرم اجتماعی مانند فیسبوک، X (توئیتر سابق)، اینستاگرام، اسنپ چت، تامبلر، یوتیوب و غیره راه اندازی کنید تا نشان دهید که فعال هستید. CNBC گزارش می دهد که سایت هایی مانند اینستاگرام و واتس اپ همچنان در بین کاربران خود محبوب هستند.
شبکه های اجتماعی که کسب و کار شما باید در آنها باشد
هر نقش شبکه های اجتماعی در مشاغل خانگی از نظر جمعیت شناسی، نوع محتوا و کاربرد مخاطبان تا حدودی متفاوت است. در اینجا برخی از محبوب ترین پلتفرم ها را معرفی می کنیم:
1-اینستاگرام
چندین ویژگی در مورد فیس بوک وجود دارد که مشاغل کوچک باید از آنها نهایت استفاده را ببرند. جدا از ایجاد صفحه ای برای کسب و کارتان، این پلتفرم همچنین به شما امکان می دهد با به اشتراک گذاری پست ها در فید خود و در استوری های روزانه خود، محتوا را بیشتر تبلیغ کنید. علاوه بر آن، کسب و کارها می توانند گروه هایی ایجاد کنند که افراد همفکر و سایر مشاغل را جذب کنند. از تبلیغات فیسبوک برای تبلیغ برندها و دستیابی به مخاطبانی که ممکن است به محصول شما علاقه مند باشند، استفاده کنید.
2-فیس بوک
مانند فیس بوک، اینستاگرام نیز می تواند برای تبلیغ کسب و کار خانگی شما مورد استفاده قرار گیرد. فالوورها می توانند عکس های شفاف و پویای برند شما را در حین پیمایش در فید خود، همراه با زیرنویس، برچسب و هشتگ مشاهده کنند. همچنین انواع مختلفی از تبلیغات وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید.
3-پلتفرم X
X به خاطر توییت هایش شناخته می شود که میکروپست هایی با محدودیت 280 کاراکتری تولید می کند. از طریق آن کاربران می توانند در فضایی کوتاه آنچه را که در ذهن دارند، به اشتراک بگذارند. توییت ها می توانند راهی عالی برای کسب و کارهای خانگی به منظور تعامل با مصرف کنندگان بالقوه و رسیدن به یک جمعیت خاص باشد. ارسال توییت در فید خود به شما این فرصت را می دهد تا با مشتریانی که از کسب و کار خانگی شما در صفحات شخصی خود نام برده اند، تعامل داشته باشید، چه در قالب نظرات مثبت یا منفی.
4-پلتفرم Threds
Threads یک پلتفرم رسانه اجتماعی نسبتاً جدید است که توسط متا، مالک فیسبوک و اینستاگرام ایجاد شد. این پلتفرم برای رقابت با X برای کاربران و تبلیغ کنندگان در نظر گرفتند. این پلتفرم به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از حساب های اینستاگرام خود وارد شوند. همچنین کاربران می توانند به جای محتوای بصری بسیار رایج در اینستاگرام، متنی تا حداکثر 500 کاراکتر ارسال کنند. موضوعاتی که کاربران همچنین می توانند لینک ها، عکس ها و ویدیوهای تا پنج دقیقه ای را در پست های خود قرار دهند. به دلیل ادغام این پلتفرم با اینستاگرام، اشتراک گذاری پست ها از یک پلتفرم به پلتفرم دیگر آسان است.
سخن پایانی
در پایان به منظور یادگیری نقش شبکه های اجتماعی در مشاغل خانگی شما توصیه می کنیم به طور منظم پست هایی را در اکانت خود به اشتراک بگذارید. اما نه خیلی زیاد، معمولا 3 تا 5 بار در هفته برای اغلب پلتفرم ها ایده آل است. همچنین یادآوری می کنیم که زمانی محتواهای خود را پست کنید که مشتریان شما به احتمال زیاد آنلاین هستند.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
میانگین امتیازها: 5 / 5. تعداد رأیها: 36
کسی امتیازی ثبت نکرده! اولین نفر باشید!
پاسخها