آموزش فروش و بازاریابی اینترنتی برای کسب و کارهای آنلاین و سنتی Mafines

صفحه اصلی

تکنیکهای مذاکره

تکنیک های مذاکره قدرتمند

برای تبدیل شدن به یک فروشنده موفق لازم است که شما یک مذاکره کننده قوی و با مهارت و تکنیک مذاکره قدرتمند را آموزش دیده باشید. یادگیری و استفاده از انواع تکنیک‌های مذاکره به شما این اجازه را می‌دهد که در دنیای تجارت، شانس خیلی بیش‌تری برای دریافت نتایج بهتر داشته باشید؛

در نتیجه اگر می‌خواهید که به یک فروشنده موفق تبدیل شوید لازم است که راه‌های موفقیت در مذاکره را اصولی یاد بگیرید. در ادامه چند ترفند را توضیح خواهیم داد که با استفاده از آن می‌توانید یک مذاکره مؤثر و موفق را در دنیای تجارت تجربه کنید.

1- به دنبال برنده شدن نباشید

مذاکره را شبیه به یک جنگ تصور نکنید، در مذاکره حتما نباید یک طرف پیروز مطلق و طرف دیگر شکست خورده مطلق باشد. برای موفقیت بیشتر انواع مذاکره را از اینجا کلیک کنید.

یکی از راه‌های موفقیت در مذاکره این است که به طرف مقابل خود این حس را القا کنید که مذاکره‌ای که در حال انجام است قرار است به سود دو طرف مذاکره تمام شود. تمام کردن مذاکره با این دیدگاه قطعا سود بیش‌تری برای شما به همراه خواهد داشت.


2- از قیمت گذاری نهراسید

یکی از انواع تکنیک‌های مذاکره این است که یاد بگیرید که از قیمت دادن نترسید، فرقی نمی‌کند که قرار است پیشنهاد قیمت خرید یا فروش برای محصولی را بدهید در هر صورت سعی کنید اولین پیشنهاد‌کننده خود شما باشید.

دلیل ترس از دادن اولین پیشنهاد قیمت این است که اکثر افراد در دنیای تجارت فکر می‌کنند که اگر ارائه اولین پیشنهاد را به طرف مقابل واگذار کنند، ممکن است شانس دریافت پیشنهاد بهتر را داشته باشند.  اما در دنیای واقعی چنین وضعیتی به ندرت اتفاق می‌افتد، پس یکی از راه‌های موفقیت در مذاکره این است که از ارائه پیشنهاد اولیه برای قیمت نترسید.

3- کم توقع نباشید

اهمیت اصول و فنون مذاکره به این دلیل است که باعث می‌شود شما بهترین خروجی را از مذاکره داشته باشید. برای انجام مذاکره مؤثر باید یاد بگیرید که کم توقع نباشید.
قبل از وارد شدن به یک مذاکره به این موضوع فکر کنید که شما قرار است بهترین نتیجه را دریافت کنید، توقع بالا در اینجا به این معنی نیست که همه چیز به نفع شما باشد.


نتیجه یک مذاکره موفق می‌تواند به شکلی باشد که طرفین بهترین سود را از آن ببرند. به این نکته توجه کنید که اگر با توقع پایین وارد یک مذاکره شده و به حداقل‌ها رضایت بدهید این موضوع در صحبت‌ها و رفتار شما خودش را نشان خواهد داد و در نتیجه ممکن است طرف مقابل از این فرصت سوء استفاده کند.

4- برنامه‌ریزی برای مذاکره را یاد بگیرید

یکی از راه های موفقیت در مذاکره این است که قبل از وارد شدن به مذاکره برای آن برنامه‌ریزی داشته باشید و بهترین روش مذاکره را از اینجا فرا بگیرید. یک اهمیت اصول و فنون مذاکره این است که به شما چگونگی برنامه‌ریزی برای مذاکره را یاد خواهد داد.

قبل از وارد شدن به مذاکره، شما می‌توانید سؤال‌های مختلفی را برای خود طرح کنید. پاسخ ها را در ذهن آماده داشته باشید تا بتوانید جریان مذاکره را به شکلی که دوست دارید پیش ببرید.

به عنوان مثال از خودتان بپرسید دلیل مذاکره این افراد با من چیست؟ آن‌ها چه نقاط قوت و ضعفی دارند؟ آن‌ها در مذاکرات قبلی به چه شکل عمل کرده‌اند؟ طرف مقابل به دنبال چه چیزی در مذاکره است؟ در چه شرایطی باید مذاکره را ترک کنیم؟ در مذاکره قرار است چه موضع و خط قرمزی داشته باشم؟ 

5- هوشمندانه آغاز کنید

یکی از انواع تکنیک‌های مذاکره این است که از قبل در مورد نحوه شروع مذاکره خود فکر کرده و تصمیم بگیرید. یک اهمیت اصول و فنون مذاکره این است که با دانستن آن‌ها شما می‌توانید به شکل مناسبی کار خودتان را شروع کنید. در هر مذاکره‌ای نخستین حرکات بدن و جملات شما اهمیت زیادی دارد چرا که باید ریتم صحبت کردن و حرکات خود را در بخش زیادی از مذاکره حفظ کنید.

به عنوان مثال کسی که مذاکره را با صدایی آرام آغاز می‌کند در اواسط مذاکره نمی‌تواند به یک باره صدا خود را بالا ببرد. تغییر حالت یک باره در وسط مذاکره کار سختی است. پس اگر قصد دارید به عنوان مثال با اعتماد به نفس بالا با یک نفر یا گروه مذاکره کنید. این اعتماد به نفس بالا باید در صحبت‌ها و حرکات ابتدایی شما وجود داشته باشد.

البته نوع شروع شما با توجه به شرایط مذاکره قابل تغیر است در نتیجه برای انجام یک مذاکره مؤثر با نتیجه دلخواه لازم است که شروعی هوشمندانه داشته باشید.

6- از زمان به بهترین شکل استفاده کنید

برای داشتن مذاکره مؤثر یکی از تکنیک‌هایی که باید به خوبی آن را یاد بگیرید. اینگونه از زمان به خوبی استفاده کنید تا بتوانید به نتیجه دلخواه برسید. گاهی اوقات ممکن است شما حتی از مذاکره‌کننده نفرت داشته باشید و انجام مذاکره برای شما امری ناخوشایند باشد.
در این حالت ممکن است بخواهید که مذاکره هر چه زودتر و به هر قیمتی تمام شود، اما این یک اشتباه بسیار بزرگ است. اگر موکول کردن زمان نتیجه‌گیری از مذاکره به یک وقت یا روز دیگر می‌تواند شما را به نتیجه بهتری برساند، لازم است که از این فرصت‌ها استفاده کنید.

7- طرف مقابل را در بن بست قرار ندهید

اگر در مذاکرات تجاری با قاطعیت تمام، قیمت و موضع خود را مشخص کنید و جوری رفتار کنید که طرف مقابل حس کند از این موضع به هیچ وجه عقب نشینی نخواهید کرد. باعث خواهید شد که طرف دیگر مذاکره این احساس را کند که در بن بست گیر کرده و راه برگشتی برایش وجود نخواهد داشت.

در چنین حالتی هر لحظه ممکن است طرف مقابل مذاکره را ر‌ها کند. چونکه اعتماد به نفس کم‌تری داشته و احساس خواهد کرد که قرار نیست در این مذاکره موفقیتی را کسب کند.  همیشه یک راه بازگشت و ارائه پیشنهادات را برای طرف مقابلتان باز بگذارید. اجازه ندهید طرف مقابل در شرایطی گیر کند که فشار بیش از حدی را بر روی خود احساس کند.

برای یادگیری تکنیک های بیشتر به شما پیشنهاد میکنم کتاب الکترونیکی مافیای مذاکره را به هیچ وجه از دست ندهید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیازها: 0 / 5. تعداد رأی‌ها: 0

کسی امتیازی ثبت نکرده! اولین نفر باشید!

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
نام کاربری / ایمیل / شماره موبایل خود را وارد کنید
بازیابی کلمه عبور
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
ورود به سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ثبت نام در سایت
شماره موبایل / ایمیل را تایید و اطلاعات را تکمیل کنید
ثبت نام در سایت
شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید خود را در کادر زیر وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر